Γκέλα για Ρέιντζερς, εφτάψυχη η Σέλτικ!

Γκέλα για Ρέιντζερς, εφτάψυχη η Σέλτικ!

Τι κι αν ισοφαρίστηκε στο 90’; Η Σέλτικ κατάφερε στις καθυστερήσεις να πετύχει το γκολ της νίκης κόντρα στη Χάμιλτον (2-1) και εκμεταλλεύθηκε την γκέλα της Ρέιντζερς στην έδρα της Αμπερντίν (2-2).

 

Ψυχή πρωταθλήτριας η Σέλτικ!

Η ομάδα του Νιλ Λένον ισοφαρίστηκε στο 90’ από τη Χάμιλτον με το γκολ του Μάριου Όγκμποε που έχει περάσει και από την Ελλάδα, αλλά κατάφερε στις καθυστερήσεις να πετύχει το γκολ της νίκης στο 92’ με τον Μπράουν, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Το σκορ είχε ανοίξει ο Κρίστι για τους γηπεδούχους στο 13’.

Οι Κέλτες μάλιστα ήταν τυχεροί, καθώς την ίδια ώρα η Ρέιντζερς «κόλλησε» στην έδρα της Αμπερντίν, με το τελικό 2-2. Μέχρι το 30’ η ομάδα του Τζέραρντ είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ των Άρφιλντ (18’) και Τζοκ (30’), ωστόσο στο 39’ ο Γκάλαχερ (39’) και ο Κόνσινταϊν (48’) διαμόρφωσαν το τελικό 2-2.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE