ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν παραδίδει τα όπλα ο ΠΑΟΚ!

Δεν παραδίδει τα όπλα ο ΠΑΟΚ!

 

Λογική στο φετινό ΠΑΟΚ… δεν υπάρχει και αυτό, αποδείχθηκε και σήμερα στο «Telekom Dome». Μετά την ήττα στην έδρα του Πανιωνίου, η ομάδα του Κώστα Χαραλαμπίδη, κατάφερε να βγάλει αντίδραση στην έδρα της Τέλεκομ Βόννης και χάρη στο νικητήριο καλάθι του Βαγγέλη Μαργαρίτη, να πάρει το πρώτο του «διπλό» στη σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είχε 17 πόντους, ο Σμιθ ήταν πρώτος σκόρερ με 22 και 6/10 τρίποντα, ο Μπεστ είχε 16 και ο Λιούις 12, με 8 ασίστ. Ο ΠΑΟΚ ήταν εκπληκτική μέρα έξω από τα 6,75, τελειώνοντας το παιχνίδι με 16/28 τρίποντα και παίρνοντας την τρίτη του σερί νίκη στο BCL, συνεχίζει να μάχεται για την πρόκριση και πήρε ψυχολογία, ενόψει του πολύ δύσκολου αγώνα με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα (7/12, 15:30).

Ο αγώνας:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν αρχικά και τον ΠΑΟΚ να έχει κυρίως τον Μαργαρίτη να τελειώνει τις φάσεις από κοντά, ενώ η Βόννη πίεζε πολύ στο ποστ. Μετά από το αρχικό 15-9, ο ΠΑΟΚ έμεινε κοντά μέχρι το 17-15 κι έπειτα, έχασε το καθαρό του μυαλό στην επίθεση, οι Γερμανοί τον οδήγησαν σε λάθη, έκλεψαν μπάλες κι έκλεισαν την πρώτη περίοδο στο +10 (25-15).

Η είσοδος του Τσόχλα και του Μπεστ, έδωσε νέα διάσταση στο επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, αφού έφεραν απειλή έξω από τα 6.75. Αρχικά δύο τρίποντα του πρώτου και στη συνέχεια, άλλα δύο του δεύτερου (και με ένα κάρφωμα ανάμεσα τους), αλλά απαντήσεις στην άμυνα δεν υπήρχαν (34-29). Στη συνέχεια, ανέλαβε ο Λιούις, ο οποίος έφτασε τους 12 πόντους και ο ΠΑΟΚ τα 7/8 τρίποντα στη δεύτερη περίοδο (!) μετά από το πρώτο εύστοχο του Σμιθ. Οι Γερμανοί με βολές, κρατούσαν το προβάδισμα, για το 50-45 του ημιχρόνου.

Στην τρίτη περίοδο, ανέλαβε ο Σμιθ για τον ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός «ζεστάθηκε» και αυτός έξω από τα 6,75, ευστοχώντας σε τέσσερα τρίποντα, με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν στο +9 (64-73). Η Βόννη, έπαιξε καλύτερη άμυνα στο τέλος της τρίτης περιόδου, για να μειώσει σε 69-73.

Η τέταρτη περίοδος, φαινόταν να παίρνει τη μορφή και άλλων προηγούμενων τέταρτων περιόδων του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της. Μετά το έκτο τρίποντο του Σμιθ (73-78) οι Γερμανοί έτρεξαν ένα σερί 8-0 για το 81-78, αλλάζοντας το μομέντουμ, αλλά η επιστροφή του Μαργαρίτη στο παρκέ, αποδείχθηκε καθοριστική. Με τρίποντο, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, ισοφάρισε σε 81-81, οι άμυνες βγήκαν και ο Νόουλς, με ένα πολύ δύσκολο καλάθι, έκανε το 81-83. Ο Μπρόινιγκ ισοφάρισε με βολές (83-83) και η επίθεση με 19,8 να απομένουν, πήγε στον Μαργαρίτη. Αυτός από κοντά, έπειτα από ασίστ του Λιούις, έκανε το 83-85 και στα 12 δευτερόλεπτα απο απέμεναν, τα δύο τρίποντα της Βόννης, από Φρέιζιερ και ΝτιΛέο, ήταν άστοχα, για να μείνει το 83-85 και να φύγει όλη η ομάδα, στον κόσμο στο πέταλο…

Δεκάλεπτα: 25-15, 50-45, 69-73, 83-85

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top