ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς κάρτα φιλάθλου και με «Θύρα 9», θα το έσπαγε ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ το… «άπιαστο» ρεκόρ η Ομόνοια!

Χωρίς κάρτα φιλάθλου και με «Θύρα 9», θα το έσπαγε ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ το… «άπιαστο» ρεκόρ η Ομόνοια!

Η επίσημη Ομόνοια ενημέρωσε με σχετικό κείμενο, ότι ο μέσος όρος εισιτηρίων στα εντός έδρας παιχνίδια της ανέβηκε σε 9,431, πλησιάζοντας το σπουδαίο ρεκόρ της περιόδου 2003-2004 με 11,003 εισιτήρια ανά παιχνίδι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μετά τον… ΑΠΟΕΛ: «Ο πράσινος Λαός ανεβάζει τον μέσο όρο εισιτηρίων κοντά στο άπιαστο ρεκόρ του 2004»!

Αν η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, παραμένοντας στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας και διεκδικώντας τον τίτλο, τότε αυτό το ρεκόρ αναμένεται να γίνει… «θρύψαλα» από τον «πράσινο» λαό, ειδικά στη φάση των πλέι-οφ, όπου κάθε εντός έδρας ματς θα είναι ντέρμπι.

Βέβαια, αυτό το σπουδαίο ρεκόρ που είναι απλησίαστο για τις υπόλοιπες Κυπριακές ομάδες πλην του ΑΠΟΕΛ (και ενδεχομένως της Ανόρθωσης αν είχε γήπεδο μεγαλύτερης χωρητικότητας), θα το έσπαγε… για πλάκα και χωρίς «ερωτηματικά» ο «διψασμένος» για διακρίσεις και τίτλους κόσμος της Ομόνοιας, αν δεν υπήρχε το μέτρο της κάρτας φιλάθλου και αν δεν είχε αποχωρήσει η «Θύρα 9». Αν η ομάδα κάνει το καθήκον της στο γήπεδο, τότε θα κάνει και ο κόσμος το δικό του στις εξέδρες. Αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα για τη λαοφιλή Ομόνοια, που έχει οπαδούς απ΄ άκρη σ΄ άκρη της Κύπρου…

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top