ΑΡΧΗΓΕΙΟ: Διευκρινήσεις για τους λόγους που συνελήφθησαν οι τέσσερις Ομονοιάτες

ΑΡΧΗΓΕΙΟ: Διευκρινήσεις για τους λόγους που συνελήφθησαν οι τέσσερις Ομονοιάτες

Απαντήσεις σε πολλά που έχουν ακουστεί και γραφτεί τα τελευταία 24ωρα για το τι συνέβη εντός του αγωνιστικού χώρου στο ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ τη Δεύτερα, (2/12), έδωσε ο Υπεύθυνος του Γραφείου Καταπολέμησης της Βίας στους αγωνιστικούς χώρους του Αρχηγείου, Μιχάλης Ηροδότου.

 Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (05/12) στο κρατικό ραδιόφωνο ο κύριος Ηροδότου είπε "ότι λανθασμένα αναφέρονται ως επεισόδια. Αυτό που συνέβη είναι ότι οπαδοί της γηπεδούχος ομάδας που σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για την Ομόνοια έριξαν αντικείμενα άλλα επικνδύνα και άλλα όχι και τόσο επικίνδυνα, και λόγο της ρίψης των αντικειμένων προκλήθηκε παρακώλυση του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ".

"Τα επικίνδυνα αντικείμενα που ρίχθηκαν ήταν τρεις καρέκλες και ιστός σημαίας. Οι καρέκλες έπεσαν στην καταπακτή. Πέταξαν επίσης πλαστικά ποτήρια", πρόσθεσε. 

Είιπε επίσης ότι "με τη βοήθεια του κλειστού κυκλώματος που υπάρχει στο γήπεδο έγινε η ταυτοποίηση των τεσσάρων προσώπων, ηλικίας 16, 21, 38 και συνελήφθησαν για ποινικά αδικημάτα".

Επεισόδια σημειώθηκαν σε δρόμο εκτός γηπέδου που είναι ανεξάρτητο ζήτημα και το οποίο εξετάζει η Αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE