ΠΑΦΟΣ: Στα κρατητήρια δυο Κογκολέζοι -Επιχείρησαν να ταξιδέψουν ως Πορτογάλοι

ΠΑΦΟΣ: Στα κρατητήρια δυο Κογκολέζοι -Επιχείρησαν να ταξιδέψουν ως Πορτογάλοι

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα για υπόθεση πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 18χρονος και 27χρονη και οι δύο από το Κόγκο μετέβησαν χτες νωρίς το απόγευμα στο αεροδρόμιο Πάφου με σκοπό να αναχωρήσουν με πτήση για το Βερολίνο.

Στο πλαίσιο του διαβατηριακού ελέγχου ηγέρθησαν υποψίες ως προς τις πορτογαλικές ταυτότητες που παρουσίασαν και όπως διαπιστώθηκε από περαιτέρω εξετάσεις, αυτές  ήταν πλαστές. 

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE