GNTM: Έρχεται διπλή αποχώρηση -Ποιες παίκτριες φεύγουν

GNTM: Έρχεται διπλή αποχώρηση -Ποιες παίκτριες φεύγουν

Το GNTM 2 πλησιάζει σιγά-σιγά στο τέλος του και σε λίγο καιρό θα ξέρουμε ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια.

Τον τίτλο του Greece’s Next Top Model, διεκδικούν πλέον εννέα κοπέλες, μετά τις αποχωρήσεις της Ασημίνας Χαρίτου και της Ελευθερίας Καρναβά, οι οποίες δεν τα πήγαν καλά στις τελευταίες δοκιμασίες.

Το επίπεδο πλέον έχει ανέβει και οι διαγωνιζόμενες καλούνται να αποδείξουν ότι δεν έχουν φτάσει τυχαία ως εδώ, ενώ η κριτική επιτροπή του GNTM 2, έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις από αυτές.

Όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο του GNTM 2, η αποχώρηση από το ριάλιτι μόδας θα είναι διπλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο επεισόδιο της Δευτέρας (9/12), τα δύο κορίτσια που θα βρεθούν εκτός σπιτιού, είναι η Κωνσταντίνα Φλώρου και η Πόπη Γαλέτσα, η οποία ήταν μία από τις τρεις κοπέλες που είχαν αποχωρήσει από το παιχνίδι και είχαν επιστρέψει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE