GNTM: Έρχεται διπλή αποχώρηση -Ποιες παίκτριες φεύγουν

GNTM: Έρχεται διπλή αποχώρηση -Ποιες παίκτριες φεύγουν

Το GNTM 2 πλησιάζει σιγά-σιγά στο τέλος του και σε λίγο καιρό θα ξέρουμε ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια.

Τον τίτλο του Greece’s Next Top Model, διεκδικούν πλέον εννέα κοπέλες, μετά τις αποχωρήσεις της Ασημίνας Χαρίτου και της Ελευθερίας Καρναβά, οι οποίες δεν τα πήγαν καλά στις τελευταίες δοκιμασίες.

Το επίπεδο πλέον έχει ανέβει και οι διαγωνιζόμενες καλούνται να αποδείξουν ότι δεν έχουν φτάσει τυχαία ως εδώ, ενώ η κριτική επιτροπή του GNTM 2, έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις από αυτές.

Όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο του GNTM 2, η αποχώρηση από το ριάλιτι μόδας θα είναι διπλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο επεισόδιο της Δευτέρας (9/12), τα δύο κορίτσια που θα βρεθούν εκτός σπιτιού, είναι η Κωνσταντίνα Φλώρου και η Πόπη Γαλέτσα, η οποία ήταν μία από τις τρεις κοπέλες που είχαν αποχωρήσει από το παιχνίδι και είχαν επιστρέψει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.