Οι συμβουλές της Αντρεας Κυριάκου στην Μαρία Κορτζιά

Οι συμβουλές της Αντρεας Κυριάκου στην Μαρία Κορτζιά

Αγωνία για τη μέρα του γάμου έχει η Μαρία Κορτζιά , η οποία θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Πιέρο Σωτηρίου στις 28 Δεκεμβρίου.

Σε συνέντευξη που πραγματοποίησε με την Άντρεα Κυριάκου στο περιοδικό Beautiful People και στον δημοσιογράφο, Νικόλα Φωτίου, η Μαρία Κορτζιά  αποκάλυψε τι συμβουλές της έχει δώσει για τον γάμο της καθώς η Αντρεα εχει ηδη παντρευτεί.

“Έχουμε συζητήσει αρκετές φορές για τον γάμο. Μοιράζεται μαζί μου διάφορες εμπειρίες από τη δική της ευτυχισμένη αυτή ημέρα. Ήταν και η Άντρεα, θυμάμαι, πολύ χαλαρή, περισσότερο και από εμένα, Αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή που μου δίνει”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορτζιά.

Εμείς ευχόμαστε ολα να πάνε οπως τα ονειρεύεται!

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE