Ο Επίτροπος Εθελοντισμού παρέλαβε τρόφιμα από την Εθνική Φρουρά

Ο Επίτροπος Εθελοντισμού παρέλαβε τρόφιμα από την Εθνική Φρουρά

Η κοινωνία μας, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης, ανέδειξε τις υπέρτατες αξίες της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης, σημείωσε ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Γιάννης Γιαννάκη κατά την τελετή παράδοσης τροφίμων από την Εθνική Φρουρά στο χώρο του Αρχηγείου Αστυνομίας στη Λευκωσία στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντισμού, 5 Δεκεμβρίου.

«Σήμερα, γιορτάζουμε  τη διεθνή ημέρα Εθελοντισμού, ημέρα την οποία ο  Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών καθιέρωσε την 5 Δεκεμβρίου Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, αναδεικνύοντας  τη σημαντική  συμβολή του εθελοντισμού, να συγχαρεί τους εθελοντές του κόσμου για την ανιδιοτελή προσφορά τους αλλά και να ενθαρρύνει περισσότερους πολίτες να ενταχτούν στο  κίνημα», πρόσθεσε.
 
Ανέφερε ότι «η Εθνική Φρουρά ως αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας μας έχει διαχρονική κοινωνική προσφορά στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, με αιμοδοσίες, ανθρωπιστικές δράσεις, περιβαλλοντικές και άλλες».
 
«Δημιουργήσαμε μαζί συγκεκριμένες και στοχευμένες πρωτοβουλίες για ανάπτυξη της ενεργού πολιτότητας και του εθελοντισμού στην Εθνική Φρουρά, με την αξιοποίηση των στελεχών και στρατεύσιμων σε εθελοντικές δράσεις», πρόσθεσε.
 
Ο κ. Γιαννάκη είπε ότι θα παραδοθούν τα τρόφιμα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, η οποία με τη σειρά τους θα στηρίξει οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE