ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πίστη για… νέο ξεκίνημα στην Πάφο – Να επιστρέψει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις θέλει η Νέα Σαλαμίνα

Πίστη για… νέο ξεκίνημα στην Πάφο – Να επιστρέψει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις θέλει η Νέα Σαλαμίνα

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, Πάφος FC και Νέα Σαλαμίνα ανμετρώνται το βράδυ της Παρασκευής (06/12, 19:00) στο «Στέλιος Κυριακίδης», στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η Πάφος βρίσκεται στην 9η θέση με μόλις 9 βαθμούς και θέλει πάση θυσία το τρίποντο για να ανασάσει βαθμολογικά και να αποκτήσει άλλο αέρα, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας, προκειμένου με τον νέο προπονητή στον πάγκο της, να ξεκινήσει την αντεπίθεση της με στόχο αφενός να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και αφετέρου, να δει αν μπορεί να ελπίζει στο… «θαύμα» για κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη εξάδα, που ήταν και ο μεγάλος της στόχος στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η διαφορά πάντως από την 6η θέση είναι στους έξι πόντους, δεν είναι απαγορευτική, αλλά μόνο αν αλλάξει άρδην η αγωνιστική της εικόνα και κάνει παράλληλα και νίκες… «εκτός προγράμματος», θα μπορεί να ελπίζει σε ανατροπή των δεδομένων, έστω κι αν οι πιθανότητες δεν είναι με  το μέρος της.

Για μία ακόμη αγωνιστική, ο υπηρεσιακός προπονητής της Πάφος FC, Τζέρεμι Στιλ, αντιμετωπίζει σωρεία αγωνιστικών προβλημάτων, ενώ θυμίζουμε ότι την Τετάρτη (04/12) πέρασαν την πόρτα του χειρουργείου οι Σακό και Μπεριγκό, όμως θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει από τους… διαθέσιμους παίκτες, ευελπιστώντας σε ένα νέο ξεκίνημα στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου.

Από την άλλη, η Νέα Σαλαμίνα προέρχεται από το βαρύ 4-1 και μάλιστα με… κάτω τα χέρια από τον Απόλλωνα, που «χάλασε» την πολύ καλή εικόνα που «έχτισαν» οι «ερυθρόλευκοι» στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά αυτό το ατυχές αποτέλεσμα, πείσμωσε τους πάντες στην ομάδα της Αμμοχώστου και έχουν δώσει όρκο για άμεση επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του για να διορθώσει αυτά που δεν του άρεσαν στο παιχνίδι του Τσιρείου, κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι και ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες του, στην ανάλυση του αγωνιστικού του πλάνου, προκειμένου να παρουσιάσουν καλύτερη και πιο ανταγωνιστική εικόνα κόντρα στην Πάφο, για να αυξήσει τις πιθανότητες της για το τρίποντο, το οποίο αν έρθει, θα διατηρήσει την ομάδα σε τροχιά πρώτης εξάδας.

Μάλιστα, σε περίπτωση νίκης θα προσπεράσει την 6η ΑΕΚ (15β.) και θα πιάσει στην 5η θέση τον Απόλλωνα με 17 βαθμούς και θα περιμένει τα αποτελέσματα τους στην 12η αγωνιστική, ευελπιστώντας σε… κάποιο «δώρο».

Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης (05/12), ο Ελλαδίτης προπονητής της Νέας Σαλαμίνας ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία θυμίζουμε ότι έχουν συμπεριληφθεί 20 παίκτες.

Οι Βεσελόφσκι, Κίσσας, Φουστάρ, Ρομάν, Λαμπότ, Τσαμπούρης, Χριστοφόρου, Νικολάου, Χατζηκωνσταντή, Κορρέια, Μαριάνοβιτς, Κωστή, Ρέινολντς, Παναγή, Σίμπσον, Κίνγκσλεϊ, Σιαθάς, Τισντέλ, Χρίστου και Ελουντού. Εκτός έμειναν ο Νουρ λόγω κίτρινων καρτών και ο τραυματίας Μαουρίτσιο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top