ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη δυο προσώπων για παράνομη κατοχή 'ουσιών' με σκοπό την προμήθεια

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη  δυο προσώπων για παράνομη κατοχή 'ουσιών' με σκοπό την προμήθεια

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 36 και 32 ετών, προχώρησε την Πέμπτη (5/12) η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη κατοχή, χρήση και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

 

Σε έρευνα που προηγήθηκε της σύλληψης τους το απόγευμα (5/12), με δικαστικό ένταλμα στην οικία τους στην Πάφο, εντοπίστηκαν οκτώ νάιλον σακουλάκια που περιείχαν συνολικά 10 γραμμάρια κάνναβης, δύο νάιλον τσάντες με φύλλα και στελέχη φυτού κάνναβης, βάρους 155 γραμμαρίων περίπου, καθώς και αριθμός σπόρων φυτού κάνναβης. 

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.