ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη δυο προσώπων για παράνομη κατοχή 'ουσιών' με σκοπό την προμήθεια

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη  δυο προσώπων για παράνομη κατοχή 'ουσιών' με σκοπό την προμήθεια

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 36 και 32 ετών, προχώρησε την Πέμπτη (5/12) η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη κατοχή, χρήση και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

 

Σε έρευνα που προηγήθηκε της σύλληψης τους το απόγευμα (5/12), με δικαστικό ένταλμα στην οικία τους στην Πάφο, εντοπίστηκαν οκτώ νάιλον σακουλάκια που περιείχαν συνολικά 10 γραμμάρια κάνναβης, δύο νάιλον τσάντες με φύλλα και στελέχη φυτού κάνναβης, βάρους 155 γραμμαρίων περίπου, καθώς και αριθμός σπόρων φυτού κάνναβης. 

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.