Σκύλος άναψε το φούρνο μικροκυμάτων και έβαλε φωτιά στο σπίτι

Σκύλος  άναψε το φούρνο μικροκυμάτων και έβαλε φωτιά  στο σπίτι

Εμπρηστής κατά... λάθος έγινε ένας σκύλος στο Έσεξ της Αγγλίας όταν άναψε τον φούρνο μικροκυμάτων, προκαλώντας φωτιά στο σπίτι της οικογένειας.

Το χάσκι ήταν μόνο στο σπίτι το απόγευμα της Δευτέρας 2/12, όταν κατά λάθος ενεργοποίησε τον φούρνο, ο οποίος περιείχε ένα πακέτο με κουλούρια με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού την ώρα του ατυχήματος έλειπε στη δουλειά, ωστόσο είδε τον καπνό στην κουζίνα, μέσα από μια εφαρμογή που είχε κατεβάσει και η οποία του επιτρέπει να βλέπει το εσωτερικό του σπιτιού του από το κινητό.

Αμέσως κάλεσε την πυροσβεστική, η οποία έφτασε στο σημείο έγκαιρα με αποτέλεσμα να προλάβει τα χειρότερα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE