Σκύλος άναψε το φούρνο μικροκυμάτων και έβαλε φωτιά στο σπίτι

Σκύλος  άναψε το φούρνο μικροκυμάτων και έβαλε φωτιά  στο σπίτι

Εμπρηστής κατά... λάθος έγινε ένας σκύλος στο Έσεξ της Αγγλίας όταν άναψε τον φούρνο μικροκυμάτων, προκαλώντας φωτιά στο σπίτι της οικογένειας.

Το χάσκι ήταν μόνο στο σπίτι το απόγευμα της Δευτέρας 2/12, όταν κατά λάθος ενεργοποίησε τον φούρνο, ο οποίος περιείχε ένα πακέτο με κουλούρια με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού την ώρα του ατυχήματος έλειπε στη δουλειά, ωστόσο είδε τον καπνό στην κουζίνα, μέσα από μια εφαρμογή που είχε κατεβάσει και η οποία του επιτρέπει να βλέπει το εσωτερικό του σπιτιού του από το κινητό.

Αμέσως κάλεσε την πυροσβεστική, η οποία έφτασε στο σημείο έγκαιρα με αποτέλεσμα να προλάβει τα χειρότερα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.