ΚΡΗΤΗ: Κρισιμες ώρες για βρέφος 17 μηνών που στραβοκατάπιε - Διασωληνωμένο σε καταστολή

ΚΡΗΤΗ: Κρισιμες ώρες για βρέφος 17 μηνών που στραβοκατάπιε - Διασωληνωμένο σε καταστολή

Ένα βρέφος 17 μηνών, εισήχθη την Πέμπτη 5/12 εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ (Πανεπιστημιακο Γ. Νοσοκομείο Ηρακλείου), επειδή στραβοκατάπιε την τροφή του.

Όπως τόνισε στο Flashnews.gr, o Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Τασσόπουλος, επιβεβαιώθηκε ότι υπήρξε εισρόφηση τροφής και αυτό το γεγονός δημιούργησε το πρόβλημα στο μωρό.

Ωστόσο, κατόπιν των εξετάσεων που έγιναν αργά το βράδυ της Πέμπτης, από πνευμονολόγο αλλά και ΩΡΛ, αποφασίστηκε να μην γίνει επέμβαση. Ωστόσο, το 17 μηνών παιδί παραμένει διασωληνωμένο και σε καταστολή.

«Ελπίζουμε να μην έχουμε επιπλοκές. Η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη», δηλώνει ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE