Άρχισε η Συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής με τη διαβεβαίωση των τριών νέων Βουλευτών του ΔΗΣΥ

Άρχισε η Συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής με τη διαβεβαίωση των τριών νέων Βουλευτών του ΔΗΣΥ

Με τη νενομισμένη διαβεβαίωση για πίστη στο Σύνταγμα και τους νόμους της Δημοκρατίας από τα νέα μέλη της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΔΗΣΥ Σάβια Ορφανίδου, Ξένια Κωνσταντίνου και Μιχάλη Σοφοκλέους, άρχισε η τελευταία για αυτό το έτος νομοθετικού περιεχομένου συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής (6/12).
 

Κατά τη συνεδρία ο νέος Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος  Πετρίδης παρουσιάζει τον κρατικό προϋπολογισμό του 2020.
 
Η συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής άρχισε στην παρουσία όλων των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, πλην του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Χριστοδουλίδη.
 
Τα τρία νέα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΔΗΣΥ κατέλαβαν έδρα στην επαρχία Λευκωσίας μετά τις παραιτήσεις των τέως Βουλευτών Νίκου Νουρή που ανέλαβε πολιτικός προϊστάμενος στο Υπουργείο Εσωτερικών, της Στέλλας Κυριακίδου που ανέλαβε τα καθήκοντα της Επιτρόπου Υγείας στο κολέγιο των Επιτρόπων της ΕΕ, και του Σόλωνα Κασίνη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση προσπαθειών για επανέναρξη συνομιλιών - Εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών

Κυπριακό: Εντατικοποίηση προσπαθειών για επανέναρξη συνομιλιών - Εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών

Εντατικοποίηση των προσπαθειών για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, αναμένεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μετά και την ανάδειξη του νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων και δεδομένης της ήδη προαναγγελθείσας από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών επόμενης άτυπης διευρυμένης Συνόδου.