ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεθνής συνάντηση ερευνητών για ψηφιακή πολιτιστική κληρονομιά στην Κύπρο

Διεθνής συνάντηση ερευνητών για ψηφιακή πολιτιστική κληρονομιά στην Κύπρο

"Βάσει αυτών των δεδομένων το γεγονός ότι το έργο του ΤΕΠΑΚ κατατάχθηκε στα πέντε πιο επιτυχημένα της τελευταίας δεκαετίας 2009-2019 αποτελεί λαμπρό επίτευγμα", αναφέρει το δελτίο Τύπου.


Διεθνή βραβεία, παγκόσμια αναγνώριση και μεγάλες διοργανώσεις

Τον περασμένο χρόνο, 2018, δύο ακόμα διεθνή βραβεία, ιδιαίτερα τιμητικά, προστέθηκαν στις πολλές παγκόσμιες διακρίσεις, που έχει μέχρι σήμερα, κατακτήσει το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, μέσω του Εργαστηρίου Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς / Έδρα της ΟΥΝΕΣΚΟ στην Ψηφιακή Πολιτιστική Κληρονομιά.

Συγκεκριμένα, τo εργαστήριο έλαβε μέρος με δύο (2) Ευρωπαϊκά έργα στην έκθεση με τίτλο "Fair of European Innovators in Cultural Heritage" (Οκτ. 2018), όπου διοργανώτρια αρχή ήταν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Πολιτισμού (DG Education and Culture) στην οποία επιλέχθηκαν να παρουσιαστούν τα σαράντα (40) πιο πρωτοπόρα και καινοτόμα Ευρωπαϊκά έργα, από όλα όσα χρηματοδοτήθηκαν από προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο πλαίσιο αυτής της έκθεσης και μέσα από ανοικτή ψηφοφορία, το εργαστήριο είχε την τιμή να λάβει το βραβείο του “Best Innovation Award”.

Aπό ΚΥΠΕ 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top