Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης χαιρετίζει την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις προεδρικές θητείες

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης χαιρετίζει την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις προεδρικές θητείες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, χαιρετίζει τη ψήφιση από τη Βουλή του νομοσχεδίου για ανώτατο όριο τις δύο προεδρικές θητείες.

«Μία προεκλογική μου πρόταση, μέρος του εκσυγχρονιστικού μας προγράμματος. Προσβλέπω σε συνεργασία με τη Βουλή για προώθηση των μεταρρυθμίσεων που βρίσκονται ή θα κατατεθούν ενώπιόν της», σημειώνει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE