Απαράδεκτη η απέλαση Πρέσβη Λιβύης από Ελλάδα σύμφωνα με Τσαβούσογλου

Απαράδεκτη η απέλαση Πρέσβη Λιβύης από Ελλάδα σύμφωνα με Τσαβούσογλου

Απαράδεκτη χαρακτηρίζει την απέλαση του Πρέσβη της Λιβύης από την Ελλάδα ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, λέγοντας ότι η Ελλάδα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο.

Απαντώντας σε ερώτηση ξένου δημοσιογράφου στη Ρώμη, ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε ότι η Τουρκία είναι στην ανατολική Μεσόγειο για να προστατεύσει τα δικά της συμφέροντα.

“Η απέλαση ενός Πρέσβη έπειτα από την υπογραφή μαζί μας συμφωνίας για την ΑΟΖ είναι απαράδεκτη. Η απειλητική γλώσσα τους είναι απαράδεκτη”, ανέφερε. Ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε ακόμη ότι “η απέλαση ενός Πρέσβη μόνο και μόνο επειδή η χώρα του υπέγραψε μια συμφωνία με άλλη χώρα σημαίνει ότι η Ελλάδα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο”.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με αναφορές σε πιθανές θετικές εξελίξεις και με την προσοχή στραμμένη τόσο στα ΜΟΕ όσο και στις διεργασίες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, πραγματοποιείται σήμερα στις 16:30 η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE