Live εικόνα: Ο Κρατικός Προϋπολογισμός στην Ολομέλεια της Βουλής – Μέρα 2η
Συνεχίζεται η συζήτησης του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2026 στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.
 k.jpg)
Πλήθος ανθρώπων έχει συγκεντρωθεί γύρω από τα συντρίμμια, περιμένοντας νέα των οικογενειών και των φίλων τους, καθώς αστυνομικοί, διασώστες και εθελοντές ψάχνουν με τη βοήθεια ενός εκσκαφέα.
Ο Ερυθρός Σταυρός της Κένυας ανέφερε ότι 11 άνθρωποι ανασύρθηκαν έως αργά το απόγευμα, σχεδόν 5 ώρες μετά την κατάρρευση του εξαώροφου κτιρίου. Δεν είναι σαφές πόσοι άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα του κτιρίου, όπου βρίσκονταν 57 διαμερίσματα.
«Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 27 διακομίστηκαν σε νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες. Ένας έχει τραυματιστεί σοβαρά», είπε ο Ρέουμπεν Ντόλο, ο διοικητής της αστυνομίας του Ναϊρόμπι στο Reuters.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




