Η βουλή υπερψήφισε δυο θητείες για πρόεδρο

Η βουλή υπερψήφισε δυο θητείες για πρόεδρο

H ολομέλεια της βουλής υπερψήφισε το νομοσχέδιο για τροποποίηση του συντάγματος για περιορισμό των θητειών του προέδρου της Δημοκρατίας.

Επίσης απέρριψαν πρόταση νόμου της Συμμαχίας Πολιτών για περιορισμό των θητειών των σε δύο, αλλά και τροπολογία του ΑΚΕΛ για περιορισμό σε τρεις θητείες.

Η ολομέλεια της βουλής ενέκρινε επίσης πρόταση νόμου της Συνεργασίας Πολιτών και των Οικολόγων, για τροποποίηση του συντάγματος ώστε να παρέχεται το δικαίωμα σε άτομα 21 ετών και άνω, να διεκδικούν βουλευτικό αξίωμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Σε μια χρονική συγκυρία αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ για διμερή επίσκεψη και για συμμετοχή στη 10η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, η οποία αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και στρατηγική βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE