Η βουλή υπερψήφισε δυο θητείες για πρόεδρο

Η βουλή υπερψήφισε δυο θητείες για πρόεδρο

H ολομέλεια της βουλής υπερψήφισε το νομοσχέδιο για τροποποίηση του συντάγματος για περιορισμό των θητειών του προέδρου της Δημοκρατίας.

Επίσης απέρριψαν πρόταση νόμου της Συμμαχίας Πολιτών για περιορισμό των θητειών των σε δύο, αλλά και τροπολογία του ΑΚΕΛ για περιορισμό σε τρεις θητείες.

Η ολομέλεια της βουλής ενέκρινε επίσης πρόταση νόμου της Συνεργασίας Πολιτών και των Οικολόγων, για τροποποίηση του συντάγματος ώστε να παρέχεται το δικαίωμα σε άτομα 21 ετών και άνω, να διεκδικούν βουλευτικό αξίωμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE