Η βουλή υπερψήφισε δυο θητείες για πρόεδρο

Η βουλή υπερψήφισε δυο θητείες για πρόεδρο

H ολομέλεια της βουλής υπερψήφισε το νομοσχέδιο για τροποποίηση του συντάγματος για περιορισμό των θητειών του προέδρου της Δημοκρατίας.

Επίσης απέρριψαν πρόταση νόμου της Συμμαχίας Πολιτών για περιορισμό των θητειών των σε δύο, αλλά και τροπολογία του ΑΚΕΛ για περιορισμό σε τρεις θητείες.

Η ολομέλεια της βουλής ενέκρινε επίσης πρόταση νόμου της Συνεργασίας Πολιτών και των Οικολόγων, για τροποποίηση του συντάγματος ώστε να παρέχεται το δικαίωμα σε άτομα 21 ετών και άνω, να διεκδικούν βουλευτικό αξίωμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζει το αφήγημά του ο Ερντογάν - «Η ασφάλεια ψευδοκράτους άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν της Τουρκίας»

Συνεχίζει το αφήγημά του ο Ερντογάν - «Η ασφάλεια ψευδοκράτους άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν της Τουρκίας»

«Η ασφάλεια της Συρίας, της Παλαιστίνης, του Σουδάν, του Αζερμπαϊτζάν και της τδβκ είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ασφάλεια της Τουρκίας», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE