Η αποπυρηνικοποίηση εκτός διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ, δηλώνει ο Βορειοκορεάτης πρεσβευτής στον ΟΗΕ

Η αποπυρηνικοποίηση εκτός διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ, δηλώνει ο Βορειοκορεάτης πρεσβευτής στον ΟΗΕ

Ο πρεσβευτής της Βόρειας Κορέας στα Ηνωμένα Έθνη δήλωσε σήμερα ότι η αποπυρηνικοποίηση έχει ήδη τεθεί εκτός από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ και οι μακρές συνομιλίες με την Ουάσινγκτον δεν χρειάζονται.

Ο πρεσβευτής Κιμ Σονγκ δήλωσε ότι ο "διαρκής και ουσιώδης διάλογος" που επιζητούν οι ΗΠΑ είναι ένα "τέχνασμα εξοικονόμησης χρόνου" ώστε να συμφωνεί με την εσωτερική πολιτική τους ατζέντα.

"Δεν έχουμε ανάγκη τώρα από μακρές συνομιλίες με την ΗΠΑ και το θέμα της αποπυρηνικοποίησης έχει ήδη βγει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων", δήλωσε ο Βορειοκορεάτης αξιωματούχος σε ανακοίνωση που περιήλθε σε γνώση του Reuters.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το βίντεο, η πολιτική ευθύνη και η κυβερνητική αμηχανία

Το βίντεο, η πολιτική ευθύνη και η κυβερνητική αμηχανία

Η υπόθεση του βίντεο που κυκλοφόρησε χθες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν μπορεί να ιδωθεί απλώς ως ένα ακόμη επεισόδιο ψηφιακής παραπληροφόρησης. Ούτε μπορεί να κριθεί αποκλειστικά στη βάση του αν πρόκειται για αυθεντικό υλικό ή προϊόν μοντάζ.

BEST OF TOTHEMAONLINE