Η αποπυρηνικοποίηση εκτός διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ, δηλώνει ο Βορειοκορεάτης πρεσβευτής στον ΟΗΕ

Η αποπυρηνικοποίηση εκτός διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ, δηλώνει ο Βορειοκορεάτης πρεσβευτής στον ΟΗΕ

Ο πρεσβευτής της Βόρειας Κορέας στα Ηνωμένα Έθνη δήλωσε σήμερα ότι η αποπυρηνικοποίηση έχει ήδη τεθεί εκτός από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ και οι μακρές συνομιλίες με την Ουάσινγκτον δεν χρειάζονται.

Ο πρεσβευτής Κιμ Σονγκ δήλωσε ότι ο "διαρκής και ουσιώδης διάλογος" που επιζητούν οι ΗΠΑ είναι ένα "τέχνασμα εξοικονόμησης χρόνου" ώστε να συμφωνεί με την εσωτερική πολιτική τους ατζέντα.

"Δεν έχουμε ανάγκη τώρα από μακρές συνομιλίες με την ΗΠΑ και το θέμα της αποπυρηνικοποίησης έχει ήδη βγει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων", δήλωσε ο Βορειοκορεάτης αξιωματούχος σε ανακοίνωση που περιήλθε σε γνώση του Reuters.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE