ΛΑΡΝΑΚΑ: Θύμα κλοπής 65χρονος – Του πήραν 3.300 ευρώ από το πορτοφόλι

ΛΑΡΝΑΚΑ: Θύμα κλοπής 65χρονος – Του πήραν 3.300 ευρώ από το πορτοφόλι

Θύμα κλοπής βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (07/12), 65χρονος στο χωριό Αραδίππου της Επαρχίας Λάρνακας, καθώς κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την ώρα που κοιμόταν άγνωστος διέρρηξε το σπίτι του και έκλεψε το πορτοφόλι του που είχε μέσα το χρηματικό ποσό τον 3.300 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από έρευνα της Αστυνομίας στο σπίτι του 65χρονου, διαπιστώθηκε πως ο άγνωστος ή οι άγνωστοι διαρρήχτες μπήκαν στο σπίτι του από μια αλουμίνια συρόμενη πόρτα που δεν ήταν κλειδωμένη.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση με διάφορα τεκμήρια από το σπίτι του 65χρονου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.