Σφαγή στη Βαγδάτη: 24 νεκροί, εκ των οποίων 4 αστυνομικοί

Σφαγή στη Βαγδάτη: 24 νεκροί, εκ των οποίων 4 αστυνομικοί

Είκοσι αντικυβερνητικοί διαδηλωτές και τέσσερις αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε σφαγή που προκάλεσαν στη Βαγδάτη το βράδυ της Παρασκευής (06/12), ένοπλοι άνδρες, η ταυτότητα των οποίων δεν έχει γίνει γνωστή, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσαν το Σάββατο (07/12), ιατρικές πηγές.

Προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 19 διαδηλωτές που σκοτώθηκαν σε αυτή την επίθεση των ενόπλων σε πολυώροφο χώρο στάθμευσης που είχαν καταλάβει διαδηλωτές. Οι τέσσερις αστυνομικοί σκοτώθηκαν από τους δράστες της επίθεσης που πυροβολούσαν από τους ορόφους μέσα στο σκοτάδι, σύμφωνα με μάρτυρες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE