Σφαγή στη Βαγδάτη: 24 νεκροί, εκ των οποίων 4 αστυνομικοί

Σφαγή στη Βαγδάτη: 24 νεκροί, εκ των οποίων 4 αστυνομικοί

Είκοσι αντικυβερνητικοί διαδηλωτές και τέσσερις αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε σφαγή που προκάλεσαν στη Βαγδάτη το βράδυ της Παρασκευής (06/12), ένοπλοι άνδρες, η ταυτότητα των οποίων δεν έχει γίνει γνωστή, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσαν το Σάββατο (07/12), ιατρικές πηγές.

Προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 19 διαδηλωτές που σκοτώθηκαν σε αυτή την επίθεση των ενόπλων σε πολυώροφο χώρο στάθμευσης που είχαν καταλάβει διαδηλωτές. Οι τέσσερις αστυνομικοί σκοτώθηκαν από τους δράστες της επίθεσης που πυροβολούσαν από τους ορόφους μέσα στο σκοτάδι, σύμφωνα με μάρτυρες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE