Σφαγή στη Βαγδάτη: 24 νεκροί, εκ των οποίων 4 αστυνομικοί

Σφαγή στη Βαγδάτη: 24 νεκροί, εκ των οποίων 4 αστυνομικοί

Είκοσι αντικυβερνητικοί διαδηλωτές και τέσσερις αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε σφαγή που προκάλεσαν στη Βαγδάτη το βράδυ της Παρασκευής (06/12), ένοπλοι άνδρες, η ταυτότητα των οποίων δεν έχει γίνει γνωστή, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσαν το Σάββατο (07/12), ιατρικές πηγές.

Προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 19 διαδηλωτές που σκοτώθηκαν σε αυτή την επίθεση των ενόπλων σε πολυώροφο χώρο στάθμευσης που είχαν καταλάβει διαδηλωτές. Οι τέσσερις αστυνομικοί σκοτώθηκαν από τους δράστες της επίθεσης που πυροβολούσαν από τους ορόφους μέσα στο σκοτάδι, σύμφωνα με μάρτυρες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 την Παρασκευή υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών και συζήτηση ενόψει της επίσκεψης στην Κύπρο του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE