LIKE ONLINE

Ήταν εγκλωβισμένες στο όχημα τους μετά από τροχαίο και… έκαναν viral βίντεο – VIDEO

Ήταν εγκλωβισμένες στο όχημα τους μετά από τροχαίο και… έκαναν viral βίντεο – VIDEO

Σάλος προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν μια 16χρονή, αφού ενεπλάκη σε τροχαίο και βρισκόταν εγκλωβισμένη στο όχημα της, αποφάσισε να μεταδώσει μέσω βίντεο την εμπειρία της.

Η Katie Cornetti είχε βγει για βόλτα με το αυτοκίνητο μαζί με τη φίλη της Marissa Bordas, η οποία οδηγούσε, στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνια.

Ξαφνικά σε μια στροφή, η Marissa, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα το αμάξι να αναποδογυριστεί δύο φορές και τελικά να καταλήξει γυρισμένο στο πλάι, με τις νεαρές κοπέλες εγκλωβισμένες μέσα.

Η πρώτη αντίδραση των δύο φίλων ήταν να… μεταδώσουν video στην πλέον δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok. Στα λίγα δευτερόλεπτα του «επίμαχου» βίντεο, οι δύο κοπέλες κάνουν ότι τραγουδούν το τραγούδι «Stupid» των Ashnikko και Yung Baby Tate και γελούν.

Λίγο μετά, η Katie δείχνει το σπασμένο παρμπρίζ και το βίντεο -που δεν άργησε να γίνει viral- τελειώνει.

Δείτε το viral βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top