Αρνήθηκε τα περί ρατσιστικής επίθεσης προς τον Φρεντ ο οπαδός της Σίτι – «Όλα αυτά είναι μ@λ…..»

Αρνήθηκε τα περί ρατσιστικής επίθεσης προς τον Φρεντ ο οπαδός της Σίτι – «Όλα αυτά είναι μ@λ…..»

Ο βετεράνος στρατιωτικός που συνελήφθη για ρατσιστική επίθεση προς στον Φρεντ, στον αγώνα της Σίτι με τη Γιουνάιτεντ, αρνήθηκε μέσω facebook τις σχετικές κατηγορίες.

Δεν παραδέχεται ο βετεράνος στρατιωτικός, ο οποίος συνελήφθη για τη συμπεριφορά του στο Μάντσεστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (7/12), ότι έκανε ρατσιστική επίθεση στον Φρεντ.

Ο Άντονι Μπερκ, πιάστηκε από την κάμερα να κάνει κινήσεις πιθήκου, όταν ο παίκτης των φιλοξενούμενων βρισκόταν στο κόρνερ και με ανάρτησή του στο facebook, αρνήθηκε τις κατηγορίες που υπάρχουν προς το πρόσωπό του και ανέφερε πως είχε τα χέρια στις τσέπες.

«Κοιτάξτε, είμαι β****ς ρατσιστής επειδή το συγκεκριμένο πλάνο με δείχνει έτσι. Ωστόσο, δεν είμαι, δείτε το ματς, στο μισό είμαι με τα χέρια μου στις τσέπες. Όλα αυτά είναι μ******ς, εγώ ξέρω την αλήθεια και έχω ήδη κανονίσει συνάντηση με την αστυνομία για να εξηγήσω, όποτε μπορείτε να πιστεύετε ό,τι θέλετε».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE