Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Για Βρυξέλλες αναχωρεί την Τετάρτη (11/12), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της ΕΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Δεκεμβρίου.

Ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρει ότι τα θέματα που θα απασχολήσουν τη Σύνοδο είναι, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο και η Κλιματική Αλλαγή.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τον οποίον θα συνοδεύει στις Βρυξέλλες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 13 Δεκεμβρίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Την ανάγκη για προστασία από λοιμώξεις από ιούς του αναπνευστικού συστήματος επισημαίνει το Υπουργείο Υγείας, υπενθυμίζοντας με ανακοίνωσή του προς το κοινό τα ατομικά μέτρα προστασίας, προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος αυτός.