Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Για Βρυξέλλες αναχωρεί την Τετάρτη (11/12), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της ΕΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Δεκεμβρίου.

Ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρει ότι τα θέματα που θα απασχολήσουν τη Σύνοδο είναι, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο και η Κλιματική Αλλαγή.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τον οποίον θα συνοδεύει στις Βρυξέλλες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 13 Δεκεμβρίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.