LIFESTYLE

TommyXLewis: 4 διαφορετικά cool στιλ ντυσίματος με κομμάτια της συλλογής

TommyXLewis: 4 διαφορετικά cool στιλ ντυσίματος με κομμάτια της συλλογής

Ο Αμερικανός σχεδιαστής Tommy Hilfiger και ο παγκόσμιος πρωταθλητής FIA Formula One, Lewis Hamilton ένωσαν ξανά, για τρίτη φορά τις δυνάμεις τους κι᾽ αυτή τη φορά δημιουργήσαν μια συλλογή που περιλαμβάνει όλα τα cool κομμάτια που θέλει να έχει ένας άντρας στην γκαρνταρόμπα του αυτό τον Χειμώνα.

Casual chic:
Το casual chic είναι το ιδανικό στιλ για την πόλη και για να το υιοθετήσεις το κομμάτι κλειδί είναι το καρό πουκάμισο, το όποιο αποθέωσαν στην συλλογή τους ο Tommy Hilfiger και ο Lewis Hamilton. Το καρό πουκάμισο είναι ιδανικό για το χειμερινό ντύσιμο αφού μπορείς πολύ εύκολα να εφαρμόσεις τη στιλιστική μέθοδο του layering και να δημιουργήσεις κομψά χειμερινά looks.

Tip: Φόρεσέ το πάνω από ένα μονόχρωμο t-shirt και κάτω από ένα puffer τζάκετ και συνδύασε το με ένα σκουρόχρωμο jean.

 


Denim on denim : Το trend που θέλει να συνδυάζεις jeans με άλλα denim items έχει την τιμητική του αυτή τη σεζόν και στην συλλογή TommyXLewis θα βρεις πολλά κομμάτια για να υιοθετήσεις αυτό το trend στο στιλ σου. Τα άνετα jeans και cool denim jackets με το LH logo και την iconic σημαία του Tommy Hilfiger είναι ιδανικά για να δημιουργήσεις denim on denim looks που θα σου χαρίσουν στιλάτες street style εμφανίσεις.

Tip: Το total denim είναι σαν ένας καθαρός καμβάς κι᾽ αυτό σημαίνει πως μπορείς να ολοκληρώσεις το outfit σου με sneakers σε οποιοδήποτε χρώμα.

 

Sporty looks:
Είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα στιλ κάθε άντρα αφού χαρίζει άνετες αλλά ταυτόχρονα και στιλάτες off-duty εμφανίσεις. Έτσι ο Tommy Hilfiger και Lewis Hamilton δημιούργησαν tracksuit jackets, joggers και hoodies που υπόσχονται να αναβαθμίσουν το sporty style σου.

 

Tip: Τόλμησε να βάλεις χρώμα στα athleisure looks σου επιλέγοντας να συνδυάσεις joggers με καρό tracksuit jacket. Μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις την εμφάνιση σου με ένα back bag διότι πέρα από τους πρακτικούς λόγους που αξίζει να κουβαλάς μια τσάντα ώμου, θα σου χαρίσει και έξτρα στιλ.

 

Cosy looks:
Ο Tommy Hilfiger και Lewis Hamilton αυτή τη σεζόν προτείνουν ζεστές εμφανίσεις με κομμάτια πασπαρτού όπως ζιβάγκο, parka coat, bomber jackets, hoodies, κομμάτια δηλαδή που μπορείς να φορέσεις όλες τις ώρες τις ημέρας.

Tip: Φόρεσε ένα logo ζιβάγκο κάτω ένα parka σακάκι σε καμηλό χρώμα και για αξεσουάρ πρόσθεσε ένα beanie. Έτσι θα έχεις πετύχει ένα πολύ ζεστό αλλά την ίδια ώρα και πολύ νεανικό fashionable look.

 


Την κολεξιόν TommyXLewis FW19 μπορείς να την βρεις στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top