ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΤΣΙΑ: Καταχειροκροτήθηκε από πλήθος κόσμου και αξιωματούχους η θεατρική ομάδα του Τμ. Φυλακών – ΦΩΤΟ&VIDEO

ΛΑΤΣΙΑ: Καταχειροκροτήθηκε από πλήθος κόσμου και αξιωματούχους η θεατρική ομάδα του Τμ. Φυλακών – ΦΩΤΟ&VIDEO

Η επιτυχία της παράστασης της Θεατρικής Ομάδας των κρατουμένων του Τμήματος Φυλακών, που δόθηκε τη Δευτέρα (09/12) το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, ήταν εγγυημένη.

Ήταν, άλλωστε, καλά γνωστό ότι βραβεύτηκε από τον Θ.Ο.Κ. ως μία από τις τρεις καλύτερες παραστάσεις στον 32ο διαγωνισμό Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, αλλά και ότι δυο εκ των ηθοποιών, οι Φαέθων Μιχαηλίδης και Τάσος Αντωνίου, έλαβαν το βραβείο Α΄ και Β΄ Αντρικού Ρόλου.

Πέραν τούτου, η αίθουσα ήταν κατάμεστη, καθώς το θεατρικό έργο παρακολούθησε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων γνωστοί αξιωματούχοι, οι οποίοι με την παρουσία τους στήριξαν τους κρατούμενους και το γνωστό όραμα της Διεύθυνσης των Φυλακών για σωφρονισμό όσων καταδικάζονται σε φυλάκιση.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν οι Γιώργος Σαββίδης και Ιωνάς Νικολάου (νυν και τέως υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης), ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος και ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, Δημήτρης Δημητρίου.

Οι συντελεστές του έργου («Οι Κληρονόμοι») και μέλη της θεατρικής ομάδας του Τμήματος Φυλακών, το έργο της οποίας είναι συνυφασμένο με τις προσπάθειες της Διεύθυνσης προκειμένου να επενδύσει στην παιδεία των κρατουμένων, καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους. Η δε διευθύντρια του σωφρονιστικού ιδρύματος, Άννα Αριστοτέλους να τους δίδει συγχαρητήρια και να απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ηθοποιό και σκηνοθέτη Ζώη Κυπριανού.

Η είσοδος είχε καθοριστεί στο συμβολικό ποσό των 5 ευρώ και τα καθαρά έσοδα διατέθηκαν στο Ταμείο Ευημερίας Κρατουμένων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top