Νέοι και κάλπες: Γιατί απομακρύνονται και γυρίζουν την πλάτη στην πολιτική
Η πολιτική αποχή, ιδιαίτερα στις νεανικές ηλικίες, παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα της κυπριακής δημοκρατίας.
Η αντίστροφη μέτρηση για το ‘Zlatan II’ στο San Siro έχει πιθανότατα αρχίσει, όπως προκύπτει από το σύνολο του Τύπου της Ιταλίας και στα γραφεία των 7 φορές πρωταθλητών Ευρώπης, υπάρχει η αισιοδοξία για το ότι το θέμα θα κλείσει σύντομα.
Την Κυριακή (15/12) το club γιορτάζει 120 χρόνια από την ίδρυσή του και πριν το ματς με την Σασουόλο για την Serie A, με πολλούς legends να είναι παρόντες, στόχος είναι η ανακοίνωση της επιστροφής του μυθικού Σουηδού.
Η Νάπολι πιέζει προσφέροντας συμβόλαιο 18 μηνών στον 38χρονο, ο οποίος όμως προτιμά να επιστρέψει στους Rossoneri και θεωρεί πως η διαφορά που υπάρχει με το club θα καλυφθεί.
Οι δύο πλευρές είναι πιθανό να βάλουν στο deal ρήτρα αποδέσμευσης σε περίπτωση που η ομάδα από τη νέα σεζόν δεν παίζει ούτε στο Europa League, ενώ ακόμα και για οικογενειακούς λόγους, τα ρεπορτάζ θέλουν τον Ibra να επιλέγει Μίλαν.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις