Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρό βρέφος 5 μηνών

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρό βρέφος 5 μηνών

Κατέληξε στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας από μηνιγγίτιδα ένα βρέφος 5 μηνών από τη Μυτιλήνη, το οποίο διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το περασμένο Σάββατο 7/12. 

 

Ο τύπος της μηνιγγίτιδας δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Το πεντάμηνο βρέφος όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ έχει δίδυμο αδερφάκι, το οποίο μεταφέρθηκε και αυτό στην Αθήνα για προληπτικούς λόγους. 

Οι παιδίατροι επισημαίνουν ότι οι βασικές «απλές» οδηγίες πρέπει να τηρούνται από όλους: τακτικό πλύσιμο χεριών, χεράκι μπροστά από το στόμα στον βήχα, ιδιαίτερη προσοχή στους κλειστούς χώρους και να απευθύνονται γονείς και κηδεμόνες αποκλειστικά σε ιατρούς για συμβουλές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.