Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρό βρέφος 5 μηνών

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρό βρέφος 5 μηνών

Κατέληξε στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας από μηνιγγίτιδα ένα βρέφος 5 μηνών από τη Μυτιλήνη, το οποίο διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το περασμένο Σάββατο 7/12. 

 

Ο τύπος της μηνιγγίτιδας δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Το πεντάμηνο βρέφος όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ έχει δίδυμο αδερφάκι, το οποίο μεταφέρθηκε και αυτό στην Αθήνα για προληπτικούς λόγους. 

Οι παιδίατροι επισημαίνουν ότι οι βασικές «απλές» οδηγίες πρέπει να τηρούνται από όλους: τακτικό πλύσιμο χεριών, χεράκι μπροστά από το στόμα στον βήχα, ιδιαίτερη προσοχή στους κλειστούς χώρους και να απευθύνονται γονείς και κηδεμόνες αποκλειστικά σε ιατρούς για συμβουλές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE