Αδικαιολόγητη η επίθεση του Προέδρου του ΚΕΒΕ κατά των συντεχνιών, λέει η ΠΟΑΣ

Αδικαιολόγητη η επίθεση του Προέδρου του ΚΕΒΕ κατά των συντεχνιών, λέει η ΠΟΑΣ

Έκπληξη από την αδικαιολόγητη επίθεση του Προέδρου του Κυπριακού Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ), δηλώνει η ΠΟΑΣ (Παγκύπρια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Συντεχνιών).

Σε ανακοίνωση της , η ΠΟΑΣ σημειώνει ότι το συνδικαλιστικό κίνημα στην ολότητα του, με αίσθημα ευθύνης, έναντι στην κρισιμότητα της οικονομικής διαταραχής που πέρασε η χώρα μας, επέδειξε ύφος τέτοιο που άρμοζε στην περίπτωση και αποδέχθηκε σημαντικές μειώσεις μισθών, έκτακτες εισφορές καθώς και σημαντικές μειώσεις σε έμμεσα ωφελήματα.
 
«Είναι γι’ αυτό που μείναμε έκπληκτοι από την αδικαιολόγητη, άστοχη και άκαιρη επίθεση που δέχτηκαν, το συνδικαλιστικό κίνημα και οι εργαζόμενοι, από τον πρόεδρο του ΚΕΒΕ κατά την διάρκεια της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης του», αναφέρει η συντεχνία.
 
«Τέτοιου είδους δηλώσεις και πρακτικές, υπονομεύουν την εργασιακή ειρήνη, σε μια χρονική στιγμή στην οποία θα πρέπει να επικρατήσει η σύμπνοια και η σταθερότητα σε όλους τους τομείς», καταλήγει η ΠΟΑΣ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE