Αδικαιολόγητη η επίθεση του Προέδρου του ΚΕΒΕ κατά των συντεχνιών, λέει η ΠΟΑΣ

Αδικαιολόγητη η επίθεση του Προέδρου του ΚΕΒΕ κατά των συντεχνιών, λέει η ΠΟΑΣ

Έκπληξη από την αδικαιολόγητη επίθεση του Προέδρου του Κυπριακού Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ), δηλώνει η ΠΟΑΣ (Παγκύπρια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Συντεχνιών).

Σε ανακοίνωση της , η ΠΟΑΣ σημειώνει ότι το συνδικαλιστικό κίνημα στην ολότητα του, με αίσθημα ευθύνης, έναντι στην κρισιμότητα της οικονομικής διαταραχής που πέρασε η χώρα μας, επέδειξε ύφος τέτοιο που άρμοζε στην περίπτωση και αποδέχθηκε σημαντικές μειώσεις μισθών, έκτακτες εισφορές καθώς και σημαντικές μειώσεις σε έμμεσα ωφελήματα.
 
«Είναι γι’ αυτό που μείναμε έκπληκτοι από την αδικαιολόγητη, άστοχη και άκαιρη επίθεση που δέχτηκαν, το συνδικαλιστικό κίνημα και οι εργαζόμενοι, από τον πρόεδρο του ΚΕΒΕ κατά την διάρκεια της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης του», αναφέρει η συντεχνία.
 
«Τέτοιου είδους δηλώσεις και πρακτικές, υπονομεύουν την εργασιακή ειρήνη, σε μια χρονική στιγμή στην οποία θα πρέπει να επικρατήσει η σύμπνοια και η σταθερότητα σε όλους τους τομείς», καταλήγει η ΠΟΑΣ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE