Αδικαιολόγητη η επίθεση του Προέδρου του ΚΕΒΕ κατά των συντεχνιών, λέει η ΠΟΑΣ

Αδικαιολόγητη η επίθεση του Προέδρου του ΚΕΒΕ κατά των συντεχνιών, λέει η ΠΟΑΣ

Έκπληξη από την αδικαιολόγητη επίθεση του Προέδρου του Κυπριακού Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ), δηλώνει η ΠΟΑΣ (Παγκύπρια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Συντεχνιών).

Σε ανακοίνωση της , η ΠΟΑΣ σημειώνει ότι το συνδικαλιστικό κίνημα στην ολότητα του, με αίσθημα ευθύνης, έναντι στην κρισιμότητα της οικονομικής διαταραχής που πέρασε η χώρα μας, επέδειξε ύφος τέτοιο που άρμοζε στην περίπτωση και αποδέχθηκε σημαντικές μειώσεις μισθών, έκτακτες εισφορές καθώς και σημαντικές μειώσεις σε έμμεσα ωφελήματα.
 
«Είναι γι’ αυτό που μείναμε έκπληκτοι από την αδικαιολόγητη, άστοχη και άκαιρη επίθεση που δέχτηκαν, το συνδικαλιστικό κίνημα και οι εργαζόμενοι, από τον πρόεδρο του ΚΕΒΕ κατά την διάρκεια της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης του», αναφέρει η συντεχνία.
 
«Τέτοιου είδους δηλώσεις και πρακτικές, υπονομεύουν την εργασιακή ειρήνη, σε μια χρονική στιγμή στην οποία θα πρέπει να επικρατήσει η σύμπνοια και η σταθερότητα σε όλους τους τομείς», καταλήγει η ΠΟΑΣ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE