ΗΠΑ: Η Βουλή ενέκρινε το νομοσχέδιο που αίρει το εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου

ΗΠΑ: Η Βουλή ενέκρινε το νομοσχέδιο που αίρει το εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου

Με ψήφους 376 έναντι 48 η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε τον προϋπολογισμό για την Εθνική Άμυνα για το 2020.

Στις πρόνοιες του νόμου συμπεριλαμβάνεται και η άρση του εμπάργκο αμερικανικών όπλων που έχει επιβληθεί στην Κυπριακή Δημοκρατία διά νόμου από το 1987, καθώς και η απαγόρευση της μεταφοράς των μαχητικών F-35 στην Τουρκία, λόγω της αγοράς των ρωσικών πυραύλων S-400.

Το νομοσχέδιο αναμένεται να τεθεί σε ψηφοφορία και στη Γερουσία την Πέμπτη 12/12 και στη συνέχεια να πάει για υπογραφή στο γραφείο του Προέδρου Τραμπ

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE