ΗΠΑ: Η Βουλή ενέκρινε το νομοσχέδιο που αίρει το εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου

ΗΠΑ: Η Βουλή ενέκρινε το νομοσχέδιο που αίρει το εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου

Με ψήφους 376 έναντι 48 η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε τον προϋπολογισμό για την Εθνική Άμυνα για το 2020.

Στις πρόνοιες του νόμου συμπεριλαμβάνεται και η άρση του εμπάργκο αμερικανικών όπλων που έχει επιβληθεί στην Κυπριακή Δημοκρατία διά νόμου από το 1987, καθώς και η απαγόρευση της μεταφοράς των μαχητικών F-35 στην Τουρκία, λόγω της αγοράς των ρωσικών πυραύλων S-400.

Το νομοσχέδιο αναμένεται να τεθεί σε ψηφοφορία και στη Γερουσία την Πέμπτη 12/12 και στη συνέχεια να πάει για υπογραφή στο γραφείο του Προέδρου Τραμπ

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE