ΗΠΑ: Η Βουλή ενέκρινε το νομοσχέδιο που αίρει το εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου

ΗΠΑ: Η Βουλή ενέκρινε το νομοσχέδιο που αίρει το εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου

Με ψήφους 376 έναντι 48 η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε τον προϋπολογισμό για την Εθνική Άμυνα για το 2020.

Στις πρόνοιες του νόμου συμπεριλαμβάνεται και η άρση του εμπάργκο αμερικανικών όπλων που έχει επιβληθεί στην Κυπριακή Δημοκρατία διά νόμου από το 1987, καθώς και η απαγόρευση της μεταφοράς των μαχητικών F-35 στην Τουρκία, λόγω της αγοράς των ρωσικών πυραύλων S-400.

Το νομοσχέδιο αναμένεται να τεθεί σε ψηφοφορία και στη Γερουσία την Πέμπτη 12/12 και στη συνέχεια να πάει για υπογραφή στο γραφείο του Προέδρου Τραμπ

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE