GNTM: Παίκτρια του ριάλιτι μόδας θα βρίσκεται ως διαγωνιζόμενη στο My Style Rocks- VIDEO

GNTM: Παίκτρια του ριάλιτι μόδας θα βρίσκεται ως διαγωνιζόμενη στο My Style Rocks-  VIDEO

Νέα “βόμβα” φαίνεται πως θα έχουμε στο My Style Rocks, καθώς μετά την Έλενα Χριστοπούλου που θα δούμε στην κριτική επιτροπή, ο ΣΚΑΙ φλερτάρει με ένα ακόμη πρόσωπο του GNTM.

Ο λόγος για τη νικήτρια του πρώτου κύκλου του ριάλιτι μόδας, Ειρήνη Καζαριάν.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου, πληροφορίες θέλουν την Ειρήνη Καζαριάν να είναι μία από τις παίκτριες του τρίτου κύκλου του My Style Rocks.

Αυτό που απομένει είναι να επιβεβαιωθεί η πληροφορία, καθώς φαίνεται πως το STAR είχε θέσει όρους στα συμβόλαια των συμμετεχόντων στο GNTM αναφορικά με άλλα κανάλια και εκπομπές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE