Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο μοναδικό ρωσικό αεροπλανοφόρο 'Ναύαρχος Κουζνέτσοφ'

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο μοναδικό ρωσικό αεροπλανοφόρο 'Ναύαρχος Κουζνέτσοφ'

Πυρκαγιά ξέσπασε στο μοναδικό αεροπλανοφόρο της Ρωσίας "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" την Πέμπτη(12/12) στη διάρκεια εργασιών συντήρησης στο ρωσικό λιμάνι Μουρμάνσκ στην Αρκτική και τρεις άνθρωποι θεωρούνται αγνοούμενοι, μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Μια πηγή δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων TASS πως η πυρκαγιά ξεκίνησε από το πάνω κατάστρωμα και πως πυκνός μαύρος καπνός υψώνεται από το πλοίο.

Το αεροπλανοφόρο "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" είχε ήδη υποστεί ζημιές τον Οκτώβριο 2018 όταν είχε βυθιστεί η πλωτή δεξαμενή στην οποία βρισκόταν.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE