Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο μοναδικό ρωσικό αεροπλανοφόρο 'Ναύαρχος Κουζνέτσοφ'

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο μοναδικό ρωσικό αεροπλανοφόρο 'Ναύαρχος Κουζνέτσοφ'

Πυρκαγιά ξέσπασε στο μοναδικό αεροπλανοφόρο της Ρωσίας "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" την Πέμπτη(12/12) στη διάρκεια εργασιών συντήρησης στο ρωσικό λιμάνι Μουρμάνσκ στην Αρκτική και τρεις άνθρωποι θεωρούνται αγνοούμενοι, μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Μια πηγή δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων TASS πως η πυρκαγιά ξεκίνησε από το πάνω κατάστρωμα και πως πυκνός μαύρος καπνός υψώνεται από το πλοίο.

Το αεροπλανοφόρο "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" είχε ήδη υποστεί ζημιές τον Οκτώβριο 2018 όταν είχε βυθιστεί η πλωτή δεξαμενή στην οποία βρισκόταν.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE