Δραπέτευσε κρατούμενος στα κατεχόμενα – Αυξημένα μέτρα στα οδοφράγματα

Δραπέτευσε κρατούμενος στα κατεχόμενα – Αυξημένα μέτρα στα οδοφράγματα

Οι κατοχικές αρχές, αναζητούν από το πρωί τον 35χρονο κρατούμενο Γιαβούζ Ερτάμ.

Ομάδα κρατουμένων βρέθηκε στο κατεχόμενο Νοσοκομείο Λευκωσίας, υπό τη συνοδεία  τουρκοκύπριων δεσμοφυλάκων, για εργασίες καθαρισμού του χώρου.

Ο κρατούμενος, κατάφερε να απομακρυνθεί από την υπόλοιπη ομάδα και εξαφανίστηκε.

Η κατοχική αστυνομία, διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του Ερτάμ, ενώ αυξημένα μέτρα επικρατούν και στα οδοφράγματα, αφού η συνήθης διαδικασία είναι να ειδοποιούνται και οι κυπριακές αρχές μέσω των Ηνωμένων Εθνών για τέτοιου είδους περιστατικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE