Δραπέτευσε κρατούμενος στα κατεχόμενα – Αυξημένα μέτρα στα οδοφράγματα

Δραπέτευσε κρατούμενος στα κατεχόμενα – Αυξημένα μέτρα στα οδοφράγματα

Οι κατοχικές αρχές, αναζητούν από το πρωί τον 35χρονο κρατούμενο Γιαβούζ Ερτάμ.

Ομάδα κρατουμένων βρέθηκε στο κατεχόμενο Νοσοκομείο Λευκωσίας, υπό τη συνοδεία  τουρκοκύπριων δεσμοφυλάκων, για εργασίες καθαρισμού του χώρου.

Ο κρατούμενος, κατάφερε να απομακρυνθεί από την υπόλοιπη ομάδα και εξαφανίστηκε.

Η κατοχική αστυνομία, διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του Ερτάμ, ενώ αυξημένα μέτρα επικρατούν και στα οδοφράγματα, αφού η συνήθης διαδικασία είναι να ειδοποιούνται και οι κυπριακές αρχές μέσω των Ηνωμένων Εθνών για τέτοιου είδους περιστατικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καρκίνος του μαστού: Έρχεται μηνιαίο επίδομα για ευάλωτους ασθενείς – Μέχρι πότε θα καταβάλλεται - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Καρκίνος του μαστού: Έρχεται μηνιαίο επίδομα για ευάλωτους ασθενείς – Μέχρι πότε θα καταβάλλεται - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Την καταβολή μηνιαίου επιδόματος σε ευάλωτους ασθενείς με καρκίνο του μαστού, για όσο διαρκεί η θεραπεία και μέχρι 12 μήνες μετά την ολοκλήρωσή της, καθώς και τη δωρεάν μεταφορά ασθενών από απομακρυσμένες περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας προς ογκολογικά κέντρα, ανακοίνωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE