Δραπέτευσε κρατούμενος στα κατεχόμενα – Αυξημένα μέτρα στα οδοφράγματα

Δραπέτευσε κρατούμενος στα κατεχόμενα – Αυξημένα μέτρα στα οδοφράγματα

Οι κατοχικές αρχές, αναζητούν από το πρωί τον 35χρονο κρατούμενο Γιαβούζ Ερτάμ.

Ομάδα κρατουμένων βρέθηκε στο κατεχόμενο Νοσοκομείο Λευκωσίας, υπό τη συνοδεία  τουρκοκύπριων δεσμοφυλάκων, για εργασίες καθαρισμού του χώρου.

Ο κρατούμενος, κατάφερε να απομακρυνθεί από την υπόλοιπη ομάδα και εξαφανίστηκε.

Η κατοχική αστυνομία, διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του Ερτάμ, ενώ αυξημένα μέτρα επικρατούν και στα οδοφράγματα, αφού η συνήθης διαδικασία είναι να ειδοποιούνται και οι κυπριακές αρχές μέσω των Ηνωμένων Εθνών για τέτοιου είδους περιστατικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.