Η UEFA «θύμισε» στους ΑΠΟΕΛίστες Τραμετσάνι και Ντολ! Τι έγινε με Σεβίλλη… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η UEFA «θύμισε» στους ΑΠΟΕΛίστες Τραμετσάνι και Ντολ! Τι έγινε με Σεβίλλη… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Λούκας Χατζηλούκας άλλαξε την τριάδα στην άμυνα που χρησιμοποιούσαν κατά κόρον Τραμετσάνι και Ντολ όχι όμως και η… UEFA.

Όπως θα δείτε και στο γραφικό που παρουσίασε η UEFA με τις ενδεκάδες ΑΠΟΕΛ και Σεβίλλης, έχει τους γαλαζοκίτρινους με σχηματισμό 5-4-1 και ουσιαστικά τριάδα στην άμυνα με Σάβιτς, Μερκή και… Άλεφ κάτι που δεν ισχύει.

Εντάξει αυτά συμβαίνουν συχνά όμως εν μέρει θύμισε στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ κάτι που… συζητήθηκε αρκετά τους τελευταίους μήνες με Τραμετσάνι και Ντολ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.