ΠΑΦΟΣ: «Ντου» Αστυνομίας σε υποστατικό για παράνομο τζόγο – Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα

ΠΑΦΟΣ: «Ντου» Αστυνομίας σε υποστατικό για παράνομο τζόγο – Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου, μέλη του ΟΠΕ Πάφου σε συνεργασία με μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομων Στοιχημάτων, διενήργησαν την Πέμπτη 12/12, το απόγευμα έρευνα σε υποστατικό στην Πάφο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η οποία διενεργήθηκε στην παρουσία του υπευθύνου του μέρους καθώς και του ιδιοκτήτη,  εντοπίστηκαν 17 ηλεκτρονικοί υπολογιστές οι οποίοι φέρονται να χρησιμοποιούνταν για on line casino, διάφορες σημειώσεις, καθώς και χρηματικό ποσό.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ενώ συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων για διευκόλυνση των ανακρίσεων, τρία πρόσωπα 34, 54 και 26 χρόνων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE