Για ακόμη δύο χρόνια θα δέχεται αιτήσεις η «επιτροπή ακίνητης ιδιοκτησίας»

Για ακόμη δύο χρόνια θα δέχεται αιτήσεις η «επιτροπή ακίνητης ιδιοκτησίας»

 Για ακόμη δύο χρόνια θα δέχεται αιτήσεις η «επιτροπή ακίνητης ιδιοκτησίας», όπως αποφασίστηκε από την «κοινοβουλευτική επιτροπή νομικών».

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η «επιτροπή νομικών» ομόφωνα αποφάσισε όπως η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στην «επιτροπή ακίνητης ιδιοκτησίας» παραταθεί ως το Δεκέμβριο του 2021.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων έληγε στις 21 Δεκεμβρίου 2019.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE