ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρό επεισόδιο σε πρατήριο καυσίμων -Κινητοποίηση Αστυνομίας

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρό επεισόδιο σε πρατήριο καυσίμων -Κινητοποίηση Αστυνομίας

(18:00 - 13/12) Επεισόδιο σε πρατήριο καυσίμων στην λεωφόρο Στασίνου (γύρω από τα ενετικά τείχη) σημειώθηκε γύρω στις 17:35 (13/12).

Οι πρώτες πληροφορίες που δόθηκαν στην Αστυνομία ανέφεραν ότι υπήρξε συμπλοκή μεταξύ άγνωστων προσώπων. Συγκεκριμένα δυο άνδρες φέρονται να επιτέθηκαν σε τρίτο άτομο και να του προκάλεσαν τραυματισμό.

Ταυτόχρονα, οι επιτιθέμενοι –αραβικής καταγωγής σύμφωνα με τις πληροφορίες- προκάλεσαν ζημιές σε μαγαζί που βρίσκεται στην περιοχή προκλήθηκαν ζημιές από δυο άγνωστα πρόσωπα.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας ανταποκρίθηκαν άμεσα και μετέβησαν στο σημείο.

Παράλληλα άρχισαν προσπάθειες για εντοπισμό των δυο προσώπων που φέρονται να επιτέθηκαν σε τρίτο.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE