ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Βρήκε εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο της - Γλύτωσε τα χειρότερα

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Βρήκε εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο της - Γλύτωσε τα χειρότερα

Εκρηκτικός μηχανισμός που δεν εξερράγη, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/12) στον ανεμοθώρακα αυτοκινήτου στο Παραλίμνι. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3.30 το μεσημέρι καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου, ότι 30 λεπτά προηγουμένως στον ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου ιδιοκτησίας της συζύγου 45χρόνου, ρίχθηκε ύποπτο αντικείμενο, πιθανώς εκρηκτικός μηχανισμός.
 
 Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του στο Παραλίμνι.
 
Μέλη  του ΤΑΕ μετέβησαν στη σκηνή και από έρευνες που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι εκρηκτικός μηχανισμός υψηλής ισχύος είχε ριχθεί στο αυτοκίνητο την Παρασκευή λίγο μετά τα μεσάνυχτα.
 
Ο εκρηκτικός μηχανισμός, που φαίνεται ότι ήταν αυτοσχέδια βόμβα ατελούς διάστασης, δεν εξερράγη. Ο πυροκροτητής λειτούργησε κανονικά αλλά από την έκρηξή του δεν προκλήθηκαν οποιεσδήποτε ζημιές.
 
Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκη, η οποία όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΟΗΕ, θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE