ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφυγε άρον άρον από το ντέρμπι ο Νίκος Κίρζης- Κλέφτες μπήκαν στο σπίτι του- Γερή η «μπάζα» τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφυγε άρον άρον από το ντέρμπι ο Νίκος Κίρζης- Κλέφτες μπήκαν στο σπίτι του- Γερή η «μπάζα» τους

Εσπευσμένα αποχώρησε από το ντέρμπι Απόλλων- Ανόρθωση ο πρόεδρος της Εταιρίας Απόλλων Λτδ Νίκος Κίρζης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ισχυρός άντρας των «κυανολεύκων» ενημερώθηκε πως χτυπούσε ο συναγερμός της οικίας του με αποτέλεσμα άρον άρον να κατευθυνθεί στο σημείο για να δει τι συμβαίνει.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε στο σπίτι του Νίκου Κίρζη έγινε διάρρηξη και κλοπή, με την αρχική ενημέρωση να κάνει λόγο για δύο ρολόγια μεγάλη αξίας, (γύρω στις 20.000 ευρώ), καθώς και άλλα πολύτιμα αντικείμενα που «έκαναν φτερά» από την οικία του γνωστού επιχειρηματία και Προέδρου του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.