Σεισμός 6,9 βαθμών στις Φιλιππίνες, δεν υπάρχει απειλή για τσουνάμι

Σεισμός 6,9 βαθμών στις Φιλιππίνες, δεν υπάρχει απειλή για τσουνάμι

Σεισμός μεγέθους 6,9 βαθμών έπληξε την Κυριακή 15/12 τις Φιλιππίνες με επίκεντρο 56 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Νταβάο και με εστιακό βάθος 53 χιλιόμετρα, ανακοινώθηκε από το Γεωλογικό Παρατηρητήριο των ΗΠΑ.

 
Από το κέντρο προειδοποίησης για τσουνάμι στον Ειρηνικό ανακοινώθηκε πως δεν υπάρχει απειλή για τσουνάμι από τον σεισμό αυτό.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE