ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Το «έσκασε» από το χώρο διαμονής της 16χρονη- Την ψάχνει η Αστυνομία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Το «έσκασε» από το χώρο διαμονής της 16χρονη- Την ψάχνει η Αστυνομία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Για πολλοστή φορά απουσιάζει από την παιδική στέγη, όπου διαμένει, 16χρονη με τους υπεύθυνους να καταγγέλλουν την υπόθεση στην Αστυνομία, που δίνει ξανά τη φωτογραφία της στη δημοσιότητα με σκοπό και στόχο να αντλήσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό της

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι απουσιάζει από η ώρα 19:40 του Σαββάτου 14/12 από το χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, η VIVIANA GABRIELA BOROS, 16 χρόνων.  

Η BOROS περιγράφεται ως ύψους 1,60μ περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης με καστανά μακριά μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρη φανέλα και μαύρο σακάκι με γούνινη κουκούλα. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE