ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Το «έσκασε» από το χώρο διαμονής της 16χρονη- Την ψάχνει η Αστυνομία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Το «έσκασε» από το χώρο διαμονής της 16χρονη- Την ψάχνει η Αστυνομία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Για πολλοστή φορά απουσιάζει από την παιδική στέγη, όπου διαμένει, 16χρονη με τους υπεύθυνους να καταγγέλλουν την υπόθεση στην Αστυνομία, που δίνει ξανά τη φωτογραφία της στη δημοσιότητα με σκοπό και στόχο να αντλήσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό της

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι απουσιάζει από η ώρα 19:40 του Σαββάτου 14/12 από το χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, η VIVIANA GABRIELA BOROS, 16 χρόνων.  

Η BOROS περιγράφεται ως ύψους 1,60μ περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης με καστανά μακριά μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρη φανέλα και μαύρο σακάκι με γούνινη κουκούλα. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE