Οι ευάλωτες περιοχές της Λάρνακας που κινδυνεύουν να πλημμυρίσουν - Ανησυχούν οι κάτοικοι

Οι ευάλωτες περιοχές της Λάρνακας που κινδυνεύουν να πλημμυρίσουν - Ανησυχούν οι κάτοικοι

Η κακοκαιρία που έχει πλήξει την Κύπρο τις τελευταίες μέρες, δεν λέει να σταματήσει.

 

Η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί αρκετές κλήσεις αυτές τις ημέρες, τόσο για απεγκλωβισμό ανθρώπων μέσα απο τα οχήματα τους λόγω πλημμύρας όσο και για αντλήσεις ομβρίων υδάτων από υποστατικά και κατοικίες και ανοίγματα οχετών ομβρίων υδάτων από δημόσιους δρόμους.

Η Λάρνακα είναι μια απο τις πόλεις με αρκετές ευάλωτες περιοχές. Να υπενθυμίσουμε ότι στο παρελθόν, λόγω έντονων βροχοπτώσεων περιοχές της Λάρνακας και σπίτια υπέστησαν τεράστιες ζημιές, αφού το νερό έφτασε να καλύπτει αρκετά σόγεια σπίτια που βρίσκοταν κοντά στα κανάλια του παταμού στις Καμάρες.

Οι περιοχές στη Λάρνακα οι οποίες παρουσιάζουν κίνδυνο πλημμύρας με τους κατοίκους να ανησυχούν είναι : Η Ορμήδεια απο τον ποτάμο της κοινότητας , η Αραδίππου και τα Λιβάδια απο τον Αρχάγγελο-Καμίτση, παραποταμους και οι Καμάρες απο τον ποταμό των Καμάρων.

Οι πιο κάτω φωτογραφίες δείχνουν την τραγική κατάσταση που βιώσαν κάτοικοι πριν λίγους μήνες

 

Ενώ πριν λίγα χρόνια έζησαν και αυτό:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Σε ένα ιδιαίτερα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης: να αποδεχθεί ή όχι την πρόσκληση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για συμμετοχή στην πρώτη Σύνοδο του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσιγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE