Τιμητική εκδήλωση για Στέλιο Κυριακίδη – Παρέδωσαν στον ΚΟΑ ένα ακριβές αντίγραφο ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ μεταλλίου (PICS)

Τιμητική εκδήλωση για Στέλιο Κυριακίδη – Παρέδωσαν στον ΚΟΑ ένα ακριβές αντίγραφο ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ μεταλλίου (PICS)

Ενημέρωση από τον ΚΟΑ:

«Στην τιμητική εκδήλωση για τον Στέλιο Κυριακίδη, ο κοινοτάρχης της γενέτειρας του Στατός-Άγιος Φώτιος Πάφου, Μιχάλης Ιωακείμ, παρέδωσε στον ΚΟΑ ένα ακριβές αντίγραφο του μεταλλίου του Μαραθωνίου Βοστώνης 1946!!

Πολλές ευχαριστίες στην κοινότητα για τη χειρονομία τους αυτή, και στον συνάδελφο στο ΔΣ ΚΟΑ Λεόντιο Τσιέλεπο για την εν λόγω πρωτοβουλία του!

Το ακριβές αυτό αντίγραφο, όπως κ το βιβλίο του φίλου Δημήτρη Στ. Κυριακίδη, κοσμούν από προχθές τον 2ο όροφο των κεντρικών γραφείων ΚΟΑ!

Ευχαριστίες κ στην επιτροπή Προβολής ΚΟΑ, της οποίας προεδρεύει ο συνάδελφος Στέλιος Στυλιανού, για την όλη διοργάνωση (ιδιαίτερες ευχαριστίες στη λειτουργό Στέφανη Wheeler για το συντονισμό)!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.