ΛΕΜΕΣΟΣ: 27χρονος δέχτηκε επίθεση από 15 άτομα – Τραυματίστηκε στο κεφάλι

ΛΕΜΕΣΟΣ: 27χρονος δέχτηκε επίθεση από 15 άτομα – Τραυματίστηκε στο κεφάλι

Την Κυριακή 15/12 τις μεσημβρινές ώρες ένας 27χρονος από την Ινδία κατήγγειλε στην Αστυνομία πως δέχθηκε επίθεση από 15 άτομα στον Μόλο της Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, η οποία διερευνά τις συνθήκες της συμπλοκής, ο 27χρονος κτυπήθηκε από 15 άτομα, με μπουκάλι στο κεφάλι και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Οι θεράποντες ιατροί του έδωσαν εξιτήριο, ωστόσο ο 27χρονος πήγε ξανά στο Νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε πως φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι. 

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει στον εντοπισμό και στην σύλληψη δύο προσώπων 

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στην συμπλοκή, σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, είναι αλλοδαποί.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE