ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ 16ΧΡΟΝΟΥ -Αντίδραση από έναν εκ των κατηγορούμενων για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας

ΥΠΟΘΕΣΗ 16ΧΡΟΝΟΥ -Αντίδραση από έναν εκ των κατηγορούμενων για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας που θα συνεδριάσει στις 28 Ιανουαρίου 2020 αναμένεται να απαντήσουν οι τέσσερις νεαροί ύποπτοι, δύο 16 χρόνων και δύο 17 χρόνων, στην κατηγορία για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας, ότι δηλαδή λόγω αλόγιστης ή επικίνδυνης ή απερίσκεπτης πράξης επέφεραν το θάνατο του Παναγιώτη Στεφανή 16 χρόνων από τους Τρούλλους, τον περασμένο Απρίλιο.

Κατά τη πρώτη δικάσιμο της υπόθεσης, την Δευτέρα 16/12, αναμενόταν να απαντήσουν οι τέσσερις νεαροί στο κατηγορητήριο, ωστόσο ο Γιάννης Πολυχρόνης, συνήγορος υπεράσπισης του 4ου υπόπτου, έφερε προδικαστική ένσταση.

Ο Γιάννης Πολυχρόνης εξήγησε στο ΚΥΠΕ  ότι ζήτησε από το Δικαστήριο «να απορρίψει το κατηγορητήριο, αφού σύμφωνα με αυτό, ο κατηγορούμενος κατηγορείται ότι προέτρεψε τον ανήλικο να καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, κάτι που συνιστά αλόγιστη, ή επικίνδυνη ή απερίσκεπτη πράξη».

Ο κ. Πολυχρόνης ανέφερε ακόμα ότι, όπως είπε στο Δικαστήριο «σε καμία περίπτωση η προτροπή κάποιου να καταναλώσει άλλο άτομο ποσότητες αλκοόλ δεν μπορεί να συνιστά αλόγιστη, ή επικίνδυνη ή απερίσκεπτη πράξη, που μπορεί να επιφέρει ως προβλεπτό αποτέλεσμα το θάνατο». 

Το Δικαστήριο όρισε την 28η Ιανουαρίου προκειμένου να εξεταστεί η προδικαστική ένταση και ενδεχομένως να απαντήσουν οι τέσσερις νεαροί στην κατηγορία που αντιμετωπίζουν.

Οι δύο από τους νεαρούς υπέγραψαν χρηματική εγγύηση ύψους δύο χιλιάδων ευρώ, ενώ για τους δύο 16χρονους τη χρηματική εγγύηση επίσης ύψους δύο χιλιάδων ευρώ, υπέγραψαν οι γονείς τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top