Με αλλαγές στην ημερήσια διάταξη ξεκίνησε η Ολομέλεια της Ευρωβουλής

Με αλλαγές στην ημερήσια διάταξη ξεκίνησε η Ολομέλεια της Ευρωβουλής

Με την έναρξη των εργασιών της τελευταίας, για το 2019, συνεδρίασης της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αποφασίσθηκαν, με ψηφοφορία, ορισμένες αλλαγές στην ατζέντα της εβδομάδος.


Έτσι, την Τρίτη 17/12, θα διεξαχθεί η συζήτηση για τη δήλωση της Κομισιόν, σχετικά με τη "στρατηγική της ΕΕ για τα άτομα με αναπηρία μετά το 2020", η οποία και θα ολοκληρωθεί με ένα ψήφισμα, το οποίο θα ψηφιστεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Τρίτη απόγευμα θα γίνουν και οι δηλώσεις του Συμβουλίου της ΕΕ και της Κομισιόν σχετικά με τα "αποτελέσματα της COP25" .

Παράλληλα, η ψηφοφορία για το ψήφισμα για την περάτωση της συζήτησης για το "κράτος δικαίου στη Μάλτα μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία της Daphne Caruana Galizia", θα γίνει αντί την Πέμπτη την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE