ΓΑΛΛΙΑ: Τσακώθηκαν στη μέση του δρόμου, κατέβηκε και τις μαχαίρωσε

ΓΑΛΛΙΑ: Τσακώθηκαν στη μέση του δρόμου, κατέβηκε και τις μαχαίρωσε

Μια οδηγός μαχαίρωσε τη Δευτέρα 16/12 δύο πεζές, τραυματίζοντας τη μία εξ αυτών σοβαρά, κατά τη διάρκεια ενός «διαπληκτισμού» στο κέντρο του Παρισιού, προτού συλληφθεί από τις αρχές, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο συγκλίνουσες πηγές κι επιβεβαιώνοντας μια πληροφορία του τηλεοπτικού δικτύου LCI.


Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν νωρίς το απόγευμα. Η γυναίκα είχε μια φιλονικία με άλλες δύο γυναίκες που διέσχιζαν την οδό Κολισέ, πολύ κοντά στο Σανζ Ελιζέ, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους.

Η γυναίκα βγήκε στη συνέχεια από το αυτοκίνητό της και μαχαίρωσε τις δύο πεζές, σύμφωνα με αστυνομική πηγή. Κατόπιν, επιβιβάστηκε στο όχημά της κι έφυγε προτού συλληφθεί. 

Το ένα από τα θύματα έχει "τραυματιστεί σοβαρά", σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, επιβεβαίωσαν πυροσβέστες στο AFP.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE