ΛΕΜΕΣΟΣ: Πεζός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο - Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση στην Εντατική

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πεζός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο - Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση στην Εντατική

Σε κρίσιμη κατάσταση  νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λεμεσού, 72 ετών άντρας ο οποίος παρασύρθηκε το βράδυ της Δευτέρας (17/12) από αυτοκίνητο.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 9.15 το βράδυ . Σύμφωνα με την αστυνομία ο 72 ετών πεζός, επιχείρησε να διασταυρώσει την οδό Γλάστωνος, στο κέντρο της πόλης, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος.

Βαριά τραυματισμένος, ο ηλικιωμένος, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά τραύματα και κατάγματα.  Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη.


(ΚΥΠΕ/ΜΚΩ/AXΡ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE