Για τις έκνομες ενέργειες Τουρκίας ενημερώνει τη Γερμανίδα ομόλογό του ο Σάββας Αγγελίδης

Για τις έκνομες ενέργειες Τουρκίας ενημερώνει τη Γερμανίδα ομόλογό του ο Σάββας Αγγελίδης

Για τις έκνομες ενέργειες της Τουρκίας στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας και στην Ανατολική Μεσόγειο γενικότερα θα ενημερώσει την Τετάρτη 18/12 την Υπουργό Άμυνας της Γερμανίας Annegret Kramp-Karrenbauer ο Υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, ο κ. Αγγελίδης θα συναντηθεί με την κ. Kramp-Karrenbauer στο Συντονιστικό Κέντρο Ζήνων στην Λάρνακα, στις 16:15. Όπως αναφέρεται, κατά τη συνάντηση θα συζητηθούν και τρόποι περαιτέρω ενίσχυσης και αναβάθμισης των σχέσεων των Κύπρου - Γερμανίας, με έμφαση στα θέματα ασφαλείας και άμυνας και την ανάπτυξη των προγραμμάτων της Μόνιμης Διαρθρωμένης Συνεργασίας (PESCO).
 
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης η Γερμανίδα Υπουργός αναμένεται να επισκεφθεί το Γερμανικό Απόσπασμα της UNIFIL στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παγιδεύτηκαν στα συντρίμμια μετά από μετωπική σύγκρουση οχημάτων - Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Παγιδεύτηκαν στα συντρίμμια μετά από μετωπική σύγκρουση οχημάτων - Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Τροχαία οδική σύγκρουση σημειώθηκε χθες στις 17:32 στον δρόμο Ψεματισμένου – Ζυγίου, στην επαρχία Λάρνακας, όταν δύο ιδιωτικά οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE