Αιμιλία Κενεβέζου: Η απίστευτη απάντησή της στο ενδεχόμενο απιστίας του συζύγου της!

Αιμιλία Κενεβέζου: Η απίστευτη απάντησή της στο ενδεχόμενο απιστίας του συζύγου της!

Η Αιμιλία Κενεβέζου, βρέθηκε καλεσμένη σε ένθετο στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους και σε μια δοκιμασία που υποβλήθηκε στην εκπομπή ΄”Με αγάπη Χριστιάνα” κλήθηκε να απαντήσει σε κάποιες ιδιαίτερες ερωτήσεις.

Μια δοκιμασία ήταν να αποκαλύψει πως θα αντιδρούσε αν μάθαινε ότι ο σύζυγός της, Γιώργος Σταματάρης, την είχε απατήσει πριν από πέντε χρόνια, δίνοντας την πιο απρόσμενη απάντηση.

“Πέντε χρόνια; Τέτοια εγκλήματα, παιδιά, παραγράφονται”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και τους άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE