Αιμιλία Κενεβέζου: Η απίστευτη απάντησή της στο ενδεχόμενο απιστίας του συζύγου της!

Αιμιλία Κενεβέζου: Η απίστευτη απάντησή της στο ενδεχόμενο απιστίας του συζύγου της!

Η Αιμιλία Κενεβέζου, βρέθηκε καλεσμένη σε ένθετο στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους και σε μια δοκιμασία που υποβλήθηκε στην εκπομπή ΄”Με αγάπη Χριστιάνα” κλήθηκε να απαντήσει σε κάποιες ιδιαίτερες ερωτήσεις.

Μια δοκιμασία ήταν να αποκαλύψει πως θα αντιδρούσε αν μάθαινε ότι ο σύζυγός της, Γιώργος Σταματάρης, την είχε απατήσει πριν από πέντε χρόνια, δίνοντας την πιο απρόσμενη απάντηση.

“Πέντε χρόνια; Τέτοια εγκλήματα, παιδιά, παραγράφονται”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και τους άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE